Houtleeft, passie voor hout!

Embracing Nature

Print  Sitemap

Inspiratie & duurzaamheid hout

Hevige piekbuien, extreme temperaturen en zure regen. De negatieve uitwerkingen van ontbossing zijn overal ter wereld waarneembaar. Het klimaat verandert hierdoor. Duurzame hout- en bosproducten worden steeds belangrijker voor de toekomst van onze planeet. De missie van houthandel Houtleeft is het voor iedereen mogelijk maken om duurzame hardhouthout- en bosproducten te kunnen kopen. Door een grote diversiteit van houtproducten aan te bieden kunnen zowel bedrijven als consumenten nu ook kleine hoeveelheden duurzame bosproducten aanschaffen.

Wanneer steeds meer bedrijven en consumenten bewust kiezen voor legaal en duurzaam verkregen hardhoutproducten, zal de productie van goed hout in de toekomst toenemen en eenvoudiger, economischer en milieuvriendelijker verlopen en dé nieuwe standaard worden in de houtindustrie.

Om onze missie kracht bij te zetten, zet Houtleeft zich in voor CO2 neutrale projecten en start innovatieve projecten die bijdragen aan de duurzaamheid van hout- en bosproducten. Houtleeft toont aan zich in te willen zetten voor het milieu. Wij zoeken mensen met lef en ambitie die meegaan op de reis om van duurzame hardhout- en bosproducten de nieuwe norm te maken.

Houthandel Houtleeft

Bosstraat 46C
4704 RL Roosendaal
T 0165-34 00 81
E info@houtleeft.nl