Houtleeft, passie voor hout!

Embracing Nature

Print  Sitemap

Vraag & Antwoord

 • »

  Routebeschrijving naar Houtleeft

  Klik hier voor de routebeschrijving

 • Algemeen

 • »

  Welke betaalmethoden zijn er?

  Er zijn diverse betaalmogelijkheden, o.a. veilig en snel met iDeal.

 • »

  Waarom verkopen jullie alleen duurzaam hout?

  Houtleeft maakt het voor bedrijven en particulieren mogelijk om bewust te kiezen voor milieuvriendelijke houtproducten. Houtleeft werkt vanuit het principe dat de natuur in stand gehouden moet worden, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit, comfort, betrouwbaarheid, veiligheid en gezondheid. Duurzame hout- en bosproducten dragen hieraan bij. Houtleeft levert enkel legale en duurzame producten welke voldoen aan alle kwaliteitseisen die u van hout mag verwachten.

  De passie voor hout zorgt ervoor dat alle producten van Houtleeft duurzaam en legaal verkregen houtsoorten zijn, waarvan de herkomst en de productie goed is geregeld in zowel de landen van herkomst als de verwerkingsproducerende landen.

  Naast standaard hoeveelheden duurzaam hout leveren wij ook kleine hoeveelheden hout- en bosproducten in alle soorten en diktes franco bij u thuis. Zo heeft u geen overschot, maar precies genoeg hout om uw project te realiseren

 • »

  Op welke dagen en tijden zijn jullie bereikbaar?

  Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00. Zaterdag en buiten kantooruren op afspraak.
  Telefonisch via 0165 34 00 81, per fax via 0165 34 22 81 of per mail: info@houtleeft.nl


  Wij verwelkomen u graag in onze showroom en werkplaats Loods 8

  Houtleeft
  Loods 8
  Sprundelseweg 45
  4715 RB Rucphen

 • »

  Wat zijn de openingstijden van Loods 8?

  Loods 8 is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00.
  Zaterdag en buiten kantooruren op afspraak.

  Houtleeft

  Bosstraat 46C
  4704 RL  Roosendaal

 • »

  Kan ik de houtsoorten ook in het echt bekijken?

  Jazeker! U bent van harte welkom in onze showroom Loods 8 in Rucphen. Wij hebben veel houtsoorten (als monster) op voorraad en adviseren u graag over de geschikte houtsoort voor uw project.

  Kijk voor de openingstijden en de routebeschrijving bij contact.

 • »

  Kan ik online hout bestellen?

  Dat kan. U kunt uw bestelling doorgeven via de webshop. Selecteer een houtsoort en de gewenste afwerking en wij bezorgen uw hout bij u thuis. Wilt u liever eerst een offerte? Stuur dan e-mail naar info@houtleeft.nl met daarin de gewenste houtsoort, afwerking en hoeveelheid. U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

 • »

  Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

  Wij streven ernaar om u de beste service en kwaliteit te bieden. Toch kan er onverhoopt wel eens iets mis gaan. Mocht u een klacht hebben neemt u dan contact met ons op. Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing. Bij contact per mail verzoeken wij u uw factuurnummer te vermelden en de klacht duidelijk te omschrijven. U kunt ons natuurlijk ook bellen of langskomen bij Loods 8 in Rucphen.

 • Levering

 • »

  Binnen hoeveel dagen na bestelling komt mijn levering binnen?

  Dit hangt af van de route die gereden wordt. Het streven is om binnen 3-4 werkdagen uw bestelling af te leveren.

 • »

  Kan ik mijn hout morgen ophalen?

  Ophalen van een bestelling kan op afspraak. Om lang wachten te voorkomen kunt u het beste contact met ons opnemen en wij kunnen u vertellen wanneer uw hout klaar staat.

 • »

  Hoeveel verzendkosten betaal ik?

  De prijzen zijn franco thuis bezorgd.

 • »

  Bezorgen jullie in heel Nederland?

  Ja, wij bezorgen zowel grote als kleine hoeveelheden bij u thuis of bij uw bedrijf overal in Nederland behalve de Waddeneilanden en in de centra van de grotere steden waar onze vrachtwagens niet kunnen komen. Om de kosten laag te houden bezorgen wij uw hout gelijktijdig met meerdere aanvragen in dezelfde regio. Neem voor meer informatie over levering en levertijden contact met ons op.

 • Over hout

 • »

  In welke diktes zijn de houtsoorten verkrijgbaar?

  Dat is per houtsoort verschillend. Kijk bij de betreffende houtsoorten voor de standaard diktematen of neem contact met ons op voor afwijkende maten.

 • »

  In welke lengtes zijn de houtsoorten verkrijgbaar?

  Dat is per houtsoort verschillend. Kijk bij de betreffende houtsoorten voor de standaard lengtematen of neem contact met ons op voor afwijkende maten.

 • »

  Wat kost hout per m2?

  U kunt een X-aantal planken van een bepaald Dikte x Breedte x Lengte maat bestellen (=m³), maar ook bestellingen per m² en m¹ zijn mogelijk. Voor sommige toepassingen en houtsoorten kunt u ook per plank bestellen, maar denk aan het bewerkingsverlies wanneer u bestelt. Wilt u hierover advies of heeft u hulp nodig dan bent u altijd van harte welkom in Loods 8 te Rucphen of kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor een offerte. Lees meer over hoeveelheden.

Houthandel Houtleeft

Bosstraat 46C
4704 RL Roosendaal
T 0165-34 00 81
E info@houtleeft.nl