Houtleeft, passie voor hout!

Embracing Nature

Print  Sitemap

Passie voor duurzaam hout

Onze passie voor duurzaam hout komt voort uit onze liefde voor de natuur en haar houtproducten. Door het creëren, ontwikkelen, produceren en distribueren van hardhout- en bosproducten maakt Houtleeft het voor iedereen mogelijk om verantwoord en duurzaam te ondernemen en om duurzame hout- en bosproducten te kopen in kleine hoeveelheden. Op die manier kunnen nog meer mensen verantwoord hardhout kopen en een bijdrage leveren aan een gezond milieu.

Waarom duurzame houtproducten?

Prijs en kwaliteit verhouding van houten producten is erg belangrijk, maar Houtleeft wil ook dat de kwaliteit van hardhout op de lange termijn gewaarborgd blijft. Overmatige kap van bossen en geen herplanting daarvan heeft niet alleen gevolgen voor ons klimaat, maar komt ook de kwaliteit van hout niet ten goede.

U kunt bij Houtleeft kiezen uit een leveringsprogramma van verschillende hardhoutsoorten in diverse afwerkingen. (geschaafd hout, ruw onbewerkt hout of houten producten) Wij bezorgen uw kleine hoeveelheden duurzaam hout vervolgens bij u thuis. Afhalen kan ook. U bent van harte welkom in onze showroom en magazijn Loods 8 in Rucphen, vlakbij Roosendaal.

Houthandel Houtleeft

Bosstraat 46C
4704 RL Roosendaal
T 0165-34 00 81
E info@houtleeft.nl